Blog a recepty
Apríl je dnem vtípků a překvapení – proč si tedy nepohrát i s jídlem? Připravte si menu, které vaše ...
S příchodem jara se v lesích a na vlhkých loukách objevuje medvědí česnek (Allium ursinum), který je...
Každoročně 21. března si připomínáme Mezinárodní den lesů, který byl vyhlášen OSN v roce 2012 s cíle...
Jméno Josef patří k nejtradičnějším a nejrozšířenějším jmenným variantám nejen v České republice, al...
Rajská omáčka je klasikou české kuchyně a patří mezi nejoblíbenější omáčky, které se připravují neje...
Každoročně je březen věnován čtenářství a knihám. Tato tradice podporuje lásku ke čtení, knihovnám i...
Postní období je časem zklidnění, duchovní očisty a odříkání. Ačkoli dnes není půst tak striktně dod...
Masopust, často označovaný jako „český karneval“, je období plné veselí, tance, dobrého jídla a trad...
Coca-Cola je jedním z nejikoničtějších nápojů na světě, který si získal srdce milionů lidí svou jedi...
Pistácie zažívají obrovský boom. Nejde jen o oblíbené zobání při večerním posezení, ale také o hlavn...