G&G Houskové knedlíky ve varných sáčcích 200g - originál z Německa
Kód: 3911Detailní popis produktu
G&G Houskové knedlíky ve varných sáčcích 200g
Výborné houskové knedlíky, jemně kořeněné (6ks) z kvalitních německých brambor. Velice snadná a rychlá příprava Vám ušetří čas. Brambory stačí vložit jen na 21. minut do vody.
Obsah: 6ks = 200g
Příprava:
1) Vložte požadovaný počet knedlíku do studené a osolené vody. Knedlíky nechte 5 - 10 minut nabobtnat (příležitostně otočte!).
2) Přiveďte vodu k varu a nechte ca. 1 minutu vařit. Poté nechte 15 minut zatáhnout na mírném ohni v otevřeném hrnci.
3) Knedlíky zchlaďte krátce studenou vodou.
4) Varný sáček nahoře rozrhněte. Houskové knedlíky ve varných sáčcích se vždy podaří a mohou se použít i jednotlivě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Instantní jídla |
---|---|
Hmotnost: | 0.26 kg |
Parametry: | Výborné houskové knedlíky, jemně kořeněné (6ks) z kvalitních německých brambor. Velice snadná a rychlá příprava Vám ušetří čas. Brambory stačí vložit jen na 21. minut do vody. Příprava: 1) Vložte požadovaný počet knedlíku do studené a osolené vody. Knedlíky nechte 5 - 10 minut nabobtnat (příleŽITOstně otočte!). 2) Přiveďte vodu k varu a nechte ca. 1 minutu vařit. Poté nechte 15 minut zatáhnout na mírném ohni v otevřeném hrnci. 3) Knedlíky zchlaďte krátce studenou vodou. 4) Varný sáček nahoře roztrhněte . Houskové knedlíky ve varných sáčcích se vždy podaří a mohou se použít i jednotlivě. Složení: 81% houskový chléb (PŠENIČNÁ mouka, sůl, droždí), palmový tuk, PŠENIČNÁ mouka, sůl, cibulový prášek, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO *, sušené odstředěné MLÉKO, bylinky, koření, zahušťovadlo: guma guar. * Z přírodního kuřecího chovu Výrobek může obsahovat stopy CELERu, HOŘČICE, a lupinu a sójy. Výživové údaje na 100ml: Energetická hodnota: 611kj/145kcal, Tuk: 3,4g (z toho 1g nasycené mastné kyseliny), Sacharidy: 23,7g (z toho 1,5g cukr), Bílkoviny: 4,3g, Sůl: 1,1g Minimální trvanlivost: viz. obal. Edeka Zentrale AG & Co. Kg, Hamburg, Německo. |
Množství v kartonu: | 14 |
EAN: | 4311596413911 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář