Lutz Šunkový salám paštika s 83% masa 125g - originál z Německa
Kód: 50218Detailní popis produktu
Masové speciality se obvykle jako speciality tváří – složení mluví o opaku. To ale neplatí pro Lutz šunkovou paštiku, která obsahuje 83 % kvalitního vepřového masa. Jemný Lutz masový salám má lehce kořeněnou chuť, vyvážené aroma a šťavnatou konzistenci. Paštika z vepřového masa je výborná na čerstvém pečivu. Co ale zavzpomínat na doby minulé a namazat si chleba paštikou Lutz, než se vydáte s rodinou na výlet? Vydatná svačinka vám přijde vhod!
Výhody Lutz šunkové paštiky
- Nejlepší německá paštika
- Opravdová delikatesa
- Nejjemnější masová konzistence
- Prvotřídní kvalita
- Obsahuje šťavnaté kousky šunky
- Praktické balení v plechovce
- Kroužek na rychlé otevření
- Celkem 125 g paštiky
- Vyrobeno v Německu
O značce LUTZ
Značka je Rehm je v Německu velkým pojmem.Tato rodinná firma s téměř 125-letou historií produkuje kvalitní masové a
uzenářské výrobky. Firma Lutz sebe sama neoznačuje jako "fabriku", ale spíše jako "velké, rodinné řeznictví". Velký důraz je zde kladen především na kvalitu - veškeré výrobní procesy procházejí přísnou kontrolou a výrobky jsou vyráběny pouze z těch nejkvalitnějších surovin. Tento podnik se snaží spojovat tradiční řemeslo s výhodami moderní techniky. Tato kombinaci jim umožňuje vyrábět konstantně na vysoké úrovni a neustále se rozvíjet.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 0.146 kg |
Parametry: | Složení: Vepřové maso (83%), pitná voda, jodizovaná sůl, koření (HOŘČICE), koření, stabilizátory: difosfát, aroma, dextróza, extrakty koření, antioxidant: kyselina askorbová, konzervační látka: dusitan sodný. Může obsahovat stopy CELERu. Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 991kcal/239kj, Tuk: 20,2g (z toho 8,3g nasycené mastné kyseliny), Sacharidy: 0,2g (z toho 0,2g cukr), Bílkoviny: 14,1g, Sůl: 1,9g. Minimální trvanlivost: neotevřeno - uvedeno na spodní straně Lutz Fleischwaren gmbH, Landsberg am Lech, Německo. |
Množství v kartonu: | 12 |
EAN: | 4006743650218 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.