Knoppers Oplatka s mléčným a lískooříškovým krémem, 25g - originál z Německa
Kód: 28907Detailní popis produktu
Chutných a kvalitních oplatek je v českých obchodech jako šafránu. Mlsejte dobroty, které obsahují prvotřídní suroviny. Vaše chuťové pohárky uspokojí německá Knoppers oplatka s mléčným a lískooříškovým krémem. Legendární oplatka Knoppers je opravdovou lahůdkou mezi cukrovinkami. Pod křupavou oplatkou se ukrývá mléčná náplň z jemného mléka a krém s kousky pražených lískových oříšků. Oplatka Knoppers je skvělá ke kávě nebo jako rychlá svačinka.
Výhody Knoppers oplatky
- Hmotnost 25 gramů
- 30,4 % mléčné náplně
- 29,4 % lískooříškového krému
- Oblíbená všemi generacemi
- Poctivé suroviny
- Vyvážené složení
- Od výrobce na čokoládové speciality
- Populární v Německu
- oplatky plněné smetanou 30,4% a nugátovým krémem 29,4
- jedny z nejoblíbenějších sušenek v Německu
- Knoppers - značka prověřená generacemi
- vyrobeno v Německu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušenky a piškoty |
---|---|
Hmotnost: | 0.025 kg |
Parametry: | Plněná oplatka polomáčená v kakaové polevě s obsahem rostlinného tuku. Složení: Cukr, rostlinné tuky (palmový, bambucký, v různém poměru), PŠENIČNÁ MOUKA (12,3 %), SUŠENÉ ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO (11,5 %), LÍSKOVÉ OŘECHY (9,1 %), celozrnná mouka (6,1 %), kakao, MLÉČNÝ tuk (2,6 %), SYROVÁTKOVÝ výrobek, kakaový prášek se s níženým obsahem tuku, PŠENIČNÝ škrob, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, sušená SMETANA (0,2 %), sedlá sůl, přírodní aroma, kypřicí látka: hydrogenuhličitan sodný. Alergeny: Skořápkové plody a výrobky z nich. MLÉKO a výrobky z něj. Sójové boby a výrobky z nich. Může obsahovat stopy vajec. Výživové údaje na 100ml:Energetická hodnota 2283 kJ / 547 kcal Tuky 33,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 18,5 g Sacharidy 51,9 g z toho cukry 34,8 g Bílkoviny 9,0 g Sůl 0,37 g Minimální trvanlivost – uvedeno na obalu. Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem.. Výrobce: AUGUST STORCK KG, Waldstr. 27, D-13403 Berlin |
Množství v kartonu: | 24 |
EAN: | 4014400928907 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář